dimecres, 11 d’abril del 2007

JOC SOBRE EL RECICLATGE

El joc consistia de cinc equips: el blanc (medicines, piles, etc.), el blau (paper i cartró), el verd (el vidre), el taronja (matèria orgànica) i el groc (envasos). Cada equip estava d
distribuït segons la quantitat de matèria que es recicla.

Per a fer els equips la mestra ens va posar un cartell a l’esquena mentre nosaltres estàvem amb els ulls tancats fent el joc del silenci. Quan vam obrir els ulls ens vam ajudar els uns als altres per a distribuir-nos per equips.

El tauler constava de diferents caselles: una verda, que no feies res, et quedaves allí. Una amb un contenidor, que la mestra ens feia una pregunta; una que tenia un número 2, que quan queies avançaves dos caselles; i una altra que tenia una fletxa cap endarrere, que quan queies atraçaves una casella.
Cada equip tenia una fitxa amb forma de contenidor amb la qual s’avançava, i un dau per a tirar i saber el nombre de caselles que havies d’avançar (tots els equips tiraven amb el mateix dau).

-Primer, començava l’equip que treia el número més alt i tirava el dau. Segons a la casella que queies feies una cosa o una altra de les que hem dit al principi.
-A continuació, seguia jugant l’equip següent.
- Al final guanyava l’equip que arribava al centre del tauler.

ENS HO VAM PASSAR FENOMENAL!

La mestra va llençar tota la brossa barrejada al terra i nosaltres l’havíem de classificar-la al contenidor corresponent(els contenidors eren de cartró i els havíem de posar la brossa al davant).

No guanyava cap equip, perquè consistia en posar la brossa al contenidor corresponent i passar-nos-ho molt bé.


LA VERITAT ÉS QUE VA SER UNA XERRADA MOLT INTERESSANT!

JUDIT CASTELLS PAGÀ
ZAIDA ARDIT RODA